Thursday, July 21, 2011

PABILA...

ku melihat keybord tertalu lama
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
wei ! berangan ?!

xla aku cuma termenung sikit je sebab rase lawak bile aku bukak blog sorg minah ni. ayat macam ape je.. nak berblog pun agak2 la. sumpah mmg xmenarik langsung.. nak baca bukan sebab besh ! tapi rase nak tau care pemikiran dia macam mane.. nak cakap budak lagi umur da besar boleh kawen dah kot. mungkin sebab kekurangan kematangan menjadikan minah tu syok sendiri..

ok ok ok fahammm.. tu mmg blog dia. sukati dia la nak buat ape pun kan. tapi masalahnya untuk ape dia create blog kalau bukan untuk kita sama share kan ? tapi...

care dia tu nak A++ tu yang buat aku sikit menyam kat dia. lantak la dia nak kawen ke ? dia nak test camera baru ke ? yang penting aku bukan BFF dia & aku mmg xlayak kot nak bkawan dengan superstar.. current account aku ade rm28.58 sen je. mane nak same dengan dia punya 3M. WEi ! 3M tau, bukan 300 bukan 3K tapi 3M.. mestilah nak kawan dengan org yang bergaji 7K/month sedangkan aku ? 2K pun xsampai (kesian aku). haha xheran la.. janji aku dalam kehidupan yang selesa skrg, bia selesa hidup sederhana jangan pulak cita nak A saje bile kita lebih dah mula dia pun panas hati tengok kita lebih dah pulak tanak kalah, nak jugak jadi LEBIH (terkial2 nak mencari yang LEBIH nak tunjuk kepada si LEBIH) lebih-lebih lagi tunjuk pada aku.

P/S : yang pasal lebih2 tu da termasuk cita org lain la..lari topic ! (lari xlari sangat la sebab yang LEBIH tu BFF dia)

maaf kepada org2 yang terlibat ! aku mmg suka kutuk korg nih.. lagi2 adik sayang aku yang LEBIH tu huhu..



i LOVE U ADiK

;P


3 comments:

  1. hahhahahhaha......

    aku suke2...!!!

    ReplyDelete
  2. ape yang kao gelak minah ? & ape yang kao suke 2 ?

    ReplyDelete
  3. aku suke entry ko yg ni =p

    ReplyDelete