Friday, July 22, 2011

Amin sayang mama ;p

hari ni tetiba rase nak makan MEE SUAH MAMA . tengok talipon ofc yang wane oren tu cepat2 saya rebut untuk talipon mama suh dia masak MEE SUAH.. ermmm meleleh rase air liur mase sedang bcakap dengan dia . sumpah kalao boleh nak bagi korg rase skali.. haha tapi maaf ! mama buat cukup2 je buat kami (nenek+k.izan+adam+lysa+aira+mama sendiri) besh nya kalau hari2 boleh tengok muka mama . sejuk je mate & hati . lagi2 dengan melayan kerenah anak2 buah saya yang comel2 macam tu..

hahahahahahahaha mmg gelak kalau mlayan si lysa . bijak otak dia . kecik2 da pandai buat system perniagaan . yang penting dia pakse suruh beli product dia . boleh ? (perniaga paksaaan namanya) harga product tu d antara rm0.50 - rm1.00 ini bergantung kepada tempahan yang d buat..
sekiranya tempahan d buat ketika penjual sedang menyiapkan tempahan melalui mood yang tidak menggembirakan untuk menyiapkan product , maka harga mungkin akan mahal berbanding product yang d siapkan ketika mood sedang gembira.. (xboleh blah) kemudian receipt pembelian pertama harus d simpan jikalau anda bhajat untuk mbelinya lagi , kerana bukti pembelian pertama , anda akan menerima discount secara automatic kerana anda telah d anggap sebagai pelanggan tetap . hahaha lysa-lysa (geleng kepala 2x) . lysa pandai . maksu sayang lysa .

lupa nak snap photo of product . besok try carik kalau2 jumpa dia lagi (nanti saya upload picture tu) kalau nak buat tempahan pun boleh jugak . sila pm kat emial : jasmine_tune@yahoo.com atau drop comment je pun okay pasti saya layan..(tolong sikit2 je buat masyuk tepi)

lupa sejenak masalah yang ade kat dalam buah fikiran kalau saya luangkan mase bersama family tercinta . ape pun tadi yang berlaku yang tidak dapat d lupakan hari ini adalah MEE SUAH MAMA . terbaik ! bukan hal si lysa yer.. hahaha


muahhh untuk mama

(",)

No comments:

Post a Comment